0181 61 51 13
service & advies

Zakelijk

 • zakelijk

  Montage

  Montage van beglazing is voor de ervaren monteurs van Jargo geen probleem. Grootschalige projecten zijn voor ons geen probleem. Onder meer projecten in de horeca en industrie behoren tot onze portefeuille. Daarnaast kunnen we snel en degelijk leveren en monteren in geval van inbraakschade. Ook zij wij gespecialiseerd in het plaatsen van beloopbaar glas, glazen deuren,  glazen puien en wanden.

 • Bewerken

  Onze beglazingen worden op maat afgeleverd in de gewenste afwerking. Wij kunnen zandstralen, spuiten en de producten compleet geassembleerd afleveren. Voor meer informatie over de verscheidenheid aan glas kijkt u op onze productenpagina’s.

 • Produceren

  Onze productie afdeling produceert onder meer glas voor scheepvaart en de nautische  sectoren, een gespecialiseerd proces waarvoor Jargo over de benodigde kennis, kunde en materialen bezit.

 • ruit kapot

  Renoveren

  Dankzij onze productie afdeling en het uitgebreide assortiment kunnen wij het vaak gecompliceerde proces van renoveren perfect op de gewenste eisen aanpakken en afleveren. In het verleden heeft Jargo onder andere voor scholen, horecabedrijven, VvE en fabrieken renovatieprojecten naar tevredenheid opgeleverd.

Gratis bezorging

Snelle levering

Eigen productie

Gratis advies